Politika privatnosti

Na temelju Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća EU od 27. travnja 2016. o zaštiti osobnih podataka, donosimo ovu Politiku privatnosti kojom se utvrđuju pravila postupanja vezano za vrstu podataka, prikupljanje i način njihove obrade na stranici www.hidro-tim.hr.

Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se, izravno ili neizravno, može utvrditi identitet posjetitelja poput imena, podataka o lokaciji, poštanske adrese i sl.

Prilikom same posjete web stranici na adresi www.hidro-tim.hr  ne prikupljaju se nikakvi osobni podaci posjetitelja, osim dnevničkih serverskih datoteka i kolačića koji uključuju i kolačiće trećih strana (vidjeti više u odjeljku Informacija o kolačićima.)

Dnevničke datoteke na serveru pohranjuju se automatski a sadržavaju:
    • ime domene ili IP adresu uređaja s kojeg je odaslan zahtjev za pristup
    • datum i vrijeme dolaska, trajanje posjeta i URL-ovi posjećenih stranica
    • informacije o aplikaciji koja se koristi za pregled stranica
Dnevničke datoteke na serveru pohranjuju se automatski a obrađuju se od strane tehničke podrške vlasnika poslužitelja i to jedino u slučajevima kada se na poslužitelju pojavi tehnički problem koji je potrebno riješiti.


Prijenos osobnih podataka


Hidro tim d.o.o. na stranici www.hidro-tim.hr  prikuplja određenu količinu općih podataka putem formulara za kontakt i osobnih podataka putem Upita za ponudu koji sadržavaju suglasnost da se prikupljeni podaci koriste u svrhu kako je navedeno u ovoj Politici privatnosti.

Opći podaci koje prikupljamo putem formulara za kontakt su:
    • Ime
    • Adresa elektroničke pošte (neophodna za odgovor na postavljeni upit)

Hidro tim d.o.o.  će podatke prikupljene prilikom ispunjavanja kontakt formulara koristiti isključivo u svrhu komunikacije s pošiljateljima vezano za upit koji su poslali kao i u daljnjoj poslovnoj komunikaciji ako se ostvari poslovna suradnja.

Prikupljeni podaci poslani putem formulara za kontakt ne zadržavaju se na serveru već se odmah nakon slanja prosljeđuju na službenu e-mail adresu tvrtke.

Podaci koje prikupljamo putem Upita za ponudu, sadržavaju konkretne osobne podatke (Ime i prezime, lokaciju objekta, elektroničku poštu i broj telefona / mobitela), koji su neophodni za izradu povratne informacije o vrijednosti proizvoda i usluge na koje se upit odnosi.

Prikupljeni osobni podaci koristit će se isključivo u svrhu međusobne komunikacije neophodne za realizaciju poslovnog odnosa i izvršenje obveza pružanje traženih usluga navedeni osnovne djelatnosti Hidro tim d.o.o.

Osobni se podaci čuvaju sukladno važećim zakonskim propisima i etičkim standardima za čuvanje, izvještavanje i dokumentiranje osobnih podataka.


Tajnost osobnih podataka


Obone podatke posjetitelja stranice i korisnika naših usluga nećemo ni u kojem trenutku prepustiti trećim stranama osim za potrebe izrade pripadajuće dokumentacije vezano za realizirane usluge (račun, garancije i.sl) ili po nalogu pravosudnih tijela.

Korisnik stranice u svakom trenutku može zatražiti uvid u prikupljene podatke, te zatražiti ispravak ili njihovo brisanje putem telefona, slanjem zahtjeva na službenu mail adresu ili putem kontakt formulara na stranici.

Jamstvo

garancija

Podaci o tvrtki

Tvrtka: HIDRO-TIM d.o.o.  za usluge i trgovinu
Skraćeni naziv:
HIDRO-TIM d.o.o.
Sjedište:
Matije Divkovića 14, Zagreb
Sudski registar:
Trgovački Sud u Zagrebu
MBS: 080898441
OIB: 51098089342
MB: 4175263
IBAN: HR 162340 0091 1109 19601 PBZ
Temeljni kapital: 20.000,00 uplaćen u cijelosti
Član društva: Miljenko Mikić

Jeste li znali?

da je vlaga štetna za ljude i za objekte jer:

  •   negativno utječe na zdravlje,
  •   uzrokuje bolesti organa za disanje,
  •   pospješuje alergije,
  •   pospješuje razvoj štetnih mikroorganizama,
  •   uništava objekte,
  •   uništava namještaj i ostale predmete,
  •   stvara plijesan i glivice
  •   ima neugodan, nezdrav miris

Vlaga se može uspješno sanirati tek kada se utvrde stvarni uzroci zbog kojih je nastala.

Please publish modules in offcanvas position.