Krov je kapa koja glavu čuva

Krov je "kapa koja glavu čuva"

Vlaga je vrlo česta pojava u radnim ili stambenim prostorima s prilično štetnim i neugodnim posljedicama.
Osim što uzrokuje štetu na samom objektu u obliku oštećenja zidova (boje, tapeta) ili namještaju, dugotrajan boravak u vlažnim prostorima ostavlja i nesagledive posljedice na zdravlje ljudi koji u takvim prostorima obitavaju.

Na prvi znak pojave vlage, neophodno je utvrditi točan uzrok kako bi se zaustavio daljnji prodor i veća šteta.
Uzroci mogu biti različiti, a ta različitost uvjetuje pristup koji određuje način učinkovitog saniranja nastale štete i sprječavanja iste u budućnosti.  

Neki od najčešćih uzroka pojave vlage u objektu su prokišnjavanje krova, oštećeni, napukli ili suviše porozni zidovi, oštećena drvenarija objekta (prozori i vanjska vrata), prodiranje vlage iz okolnog zemljišta te građevinski propusti, neovisno radi li se o tome da hidroizolacija uopće nije postavljena, ili da zbog neodgovarajućih materijala, naknadnih oštećenja i sl., hidroizolacija nije funkcionalna.

Iako se na internetu i u medijima može pronaći podosta savjeta kako možete sanirati vlagu, naš jedini savjet je: Nazovite nas, pošaljite nam podatke o objektu i problemu, zatražite ponudu i zatvorite financijsku konstrukciju potrebnih radova.
Svaki drugi savjet, koliko god vam se činio kao povoljnija varijanta, u praksi najčešće prerasta u potpunu suprotnost.

Sanacija ravnog krova je vrlo zahtjevan posao za čije uspješno obavljanje su neophodni kvalitetni materijali i  visoka stručnost izvršitelja radoava.

Poznata je uzrečica kako voda uvijek nađe svoj put. Da se radi o potpunoj istini, uvjerili su se mnogi vlasnici vlažnih objekata, a osobito oni koji su vlagu  pokušali sanirati u vlastitoj režiji bez dovoljno znanja i kvalitetnih informacija o mogućim uzrocima pojave vlage, provjerenim načinima sanacije ili materijalima koje je neophodno primjeniti u određenim situacijama.

Nakon svakog odrađenog posla naša zbirka znanja povećava se za novo stečeno iskustvo od kojih svako sa sobom nosi i različite specifičnosti.
U trenutku saniranja Vašeg problema, mi iz te zbirke znanja izvlačimo najučinkovitije rješenje kojim kvaliteto možemo sanirati upravo taj problem sa svim njegovim specifičnostima.

Certifikati

Jamstvo

garancija

Jeste li znali?

da je vlaga štetna za ljude i za objekte jer:

  •   negativno utječe na zdravlje,
  •   uzrokuje bolesti organa za disanje,
  •   pospješuje alergije,
  •   pospješuje razvoj štetnih mikroorganizama,
  •   uništava objekte,
  •   uništava namještaj i ostale predmete,
  •   stvara plijesan i glivice
  •   ima neugodan, nezdrav miris

Vlaga se može uspješno sanirati tek kada se utvrde stvarni uzroci zbog kojih je nastala.